logo
Dwergautoclub België is een vereniging voor het bewaren, het restaureren en het aanmoedigen tot aankoop van alle merken van dwergauto's.
 
We beogen het verstrekken van informatie aan onze leden omtrent techniek, literatuur en aanschaf van wisselstukken, en ook het in de publieke belangstelling brengen van de dwergauto door rondritten.
logo
donderdag, 16 maart 2023

De Dwergautoclub van België (DACB) organiseert haar 10 de treffen van vrijdag 21 april (13.00 u.) tot zondag 23 april 2023

door 

De Dwergautoclub van België (DACB) organiseert haar 10 de treffen van vrijdag 21 april (13.00 u.) tot zondag 23 april 2023. Net zoals vorig jaar gaan we naar Werchter in Vlaams-Brabant. Het is de bedoeling om weer een aantal rondritten te maken met tussendoor enkele haltes om interessante plaatsen te bezoeken. Op vrijdag- en zaterdagavond is er een gezellig samenzijn met diner, dit voor alle deelnemers. Zondag wordt het weekend omstreeks 15h afgesloten.

De prijs voor het weekend bedraagt 130€ per persoon en daar zijn de roadbooks, het diner op vrijdag- en zaterdagavond, evenals de lunch op zaterdag en zondag inbegrepen. Deze deelnameprijs moet voor 15 maart 2023 op de rekening van onze club gestort worden.
Alle wagens moeten verzekerd zijn en in orde met de Belgische wetgeving om op de openbare weg te mogen rijden. Zijn niet inbegrepen : Het ontbijt, de dranken bij het eten, het kamperen of het verblijf in stacaravans of chalets op de camping. Het is mogelijk om ontbijt te bestellen voor zaterdag- en/of zondagmorgen aan 9 euro per persoon per dag. Indien u hiervan gebruik wenst te maken gelieve dit dan aan te duiden op het registratieformulier.

Wij hebben een aantal chalets en stacaravans gereserveerd voor boekingen ten laatste op 15 maart 2023. Er zijn ruim voldoende kampeerplaatsen voor mobilhomes / caravans en/of tenten beschikbaar. Wenst u een stacaravan of chalet te boeken gelieve het dan telefonisch of per mail te doen voor 15/03/2023 met vermelding van “dwergautoweekend”. 

Kampeerverblijfpark De Klokkeberg

Grotestraat 120

-3118 Werchter.

Tel: +32 (0)16.53.25.61

Email : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Website : www.klokkeberg.be

Gelieve bij reservatie ook de organisatie even te verwittigen aub. Verdere inlichtingen i.v.m. het weekend zijn te bekomen op tel nr +32.(0)475.46.12.29 (Patrick) of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

PS.: Scooters van voor 1970 zijn welkom om deel te nemen. Om organisatorische redenen is het aantal deelnemers beperkt. Hopelijk tot ziens in Werchter,

Het DACB team.

Micocar kopen?

keep calm

DACB verkoopt geen dwergauto's, tenzij expliciet op deze website zijn opgenomen. Interesse? Kijk dan eens op:

logoDwergautoclub België is een vereniging voor het bewaren, het restaureren en het aanmoedigen tot aankoop van alle merken van dwergauto's.

We beogen het verstrekken van informatie aan onze leden omtrent techniek, literatuur en aanschaf van wisselstukken en ook het in de publieke belangstelling brengen van de dwergauto door rondritten.